Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Засідання виконкому 12.12.2019
  12 грудня 2019 року о 09:00 у конференц-залі виконкому (вул. М. Грушевського, 5) відбудеться засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради.

Засідання транслюватиметься онлайн.

 

Порядок денний:

1. Питання захисту прав дітей:

Про встановлення статусу дитині – 1.

Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Мелітопольської міської ради («Про встановлення статусу дитині», «Про влаштування дитини до державного закладу на повне державне утримання») – 2.

Про надання згоди на психіатричний огляд дитини – 1.

Про звільнення від виконання обов’язків опікуна над нерухомим майном дитини – 1.

Про затвердження висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав – 1.

Про надання повної цивільної дієздатності – 1.

Про погодження реєстрації місця проживання дитини – 1.

Про затвердження рішення місцевої комісії з визначення напрямів спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – 1.

Доповідач: Ольга ПРОКОПЕНКО – начальник служби у справах дітей

2. Питання опікунської ради:

Про влаштування недієздатної особи до будинку-інтернату – 1.

Про втрату чинності рішення щодо призначення піклування – 1.

Доповідач: Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення

3. Питання соціального захисту:

1) Про виплату допомоги на поховання.

Доповідач: Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення

2) Про грошову допомогу.

Доповідач: Сергій ГРУДНЄВ – начальник відділу по зверненнях, прийому громадян та захисту прав споживачів

4. Питання освіти, культури та молодіжної політики:

1) Про відкриття творчої майстерні на базі Палацу дитячої та юнацької творчості для проведення новорічних і різдвяних свят.

2) Про роботу закладів дошкільної освіти у літній період 2020 року.

Доповідач: Ірина ЩЕРБАК – начальник управління освіти

5. Житлові питання:

1) Про прийняття на квартирний облік.

2) Про прийняття на квартирний облік внутрішньо переміщених осіб.

3) Про внесення змін у справи квартирного обліку.

4) Про зміну умов перебування на квартирному обліку.

5) Про зняття з квартирного обліку.

6) Про надання соціального житла.

7) Про створення комісії з надання житлових приміщень з фонду житла соціального призначення для осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, затвердження її складу, Положення про неї, Порядку надання житлових приміщень з фонду житла соціального призначення для осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

8) Про створення комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у м. Мелітополі, затвердження її складу, Положення про неї, Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у м. Мелітополі та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 22.11.2018 № 260/1.

9) Про формування фонду житла соціального призначення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у м. Мелітополі.

10) Про формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у м. Мелітополі.

11) Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 08.11.2018 № 248/5 «Про затвердження переліку житлових приміщень соціального призначення та приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у м. Мелітополі».

Доповідач: Катерина ВОРОБЙОВА – начальник відділу - державний реєстратор відділу реєстрації

6. Архітектурні питання:

1) Про оформлення реконструкції та перепланування будівель та споруд.

Доповідач: Зоя ЛОМИШ – виконуючий обов’язки начальника управління містобудування та архітектури, начальник відділу з питань планування та забудови міста

7. Питання будівництва та реконструкції:

1) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 09.08.2018 № 169 «Про передачу на баланс управління житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області та комунального підприємства «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області витрат по об’єктах»

Доповідач: Григорій ТКАЧЕНКО – начальник відділу капітального будівництва

8. Питання комунальної власності:

1) Про здійснення виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КУ «Агенція розвитку Мелітополя» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

2) Про здійснення КУ «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі вбудованих нежитлових приміщень по вул. Івана Алексєєва, 7 на баланс КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

3) Про здійснення управлінням освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси Мелітопольського навчально-виховного комплексу № 16 Мелітопольської міської ради Запорізької області та Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 24 Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

4) Про здійснення КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

5) Про затвердження складу робочої комісії органу приватизації Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішень виконавчого комітету Мелітопольської міської ради від 27.09.2018 № 212/7 та від 08.11.2018 № 250/3.

Доповідач: Дмитро КОТЛОВ – начальник управління комунальною власністю

9. Питання зовнішньої реклами:

1) Про скасування рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 14.06.2018 № 125 «Про визнання самовільно розміщених металевих конструкцій».

2) Про надання дозволів на розміщення об’єктів зовнішньої реклами.

Доповідач: Дмитро КОТЛОВ – начальник управління комунальною власністю

10. Питання транспортних перевезень:

1) Про визначення ТОВ «АТП АСА» переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, які проходять у межах міста Мелітополя, № 11, № 28.

Доповідач: Галина КУЧЕРКОВА – начальник відділу транспорту та зв’язку

11. Інші питання:

1) Про затвердження складу робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості та затвердження Положення про її діяльність.

Доповідач: Світлана БОЙКО – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

2) Про проведення приписки громадян 2003 року народження до призовної дільниці.

Доповідач: Юрій МІСЯК – тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення комплектування Мелітопольського об’єднаного міського військового комісаріату

3) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 22.11.2018 № 266 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2019 рік».

4) Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2020 рік.

Доповідач: Юрій ЗАХАРЧУК – начальник управління соціально- економічного розвитку міста

5) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 27.06.2018 № 141 «Про здійснення безоплатної передачі деревини».

Доповідач: Ірина ЩЕРБАК – начальник управління освіти

 

Додаткові питання:

1. Про спрямування коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Доповідач: Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 11.10.2018 № 224/3.

Доповідач: Зоя ЛОМИШ – виконуючий обов’язки начальника управління містобудування та архітектури, начальник відділу з питань планування та забудови міста


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021