Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Приємні сюрпризи від дитячої бібліотеки «Мальвіна»
   

   Новий рік і нові проекти від дитячої бібліотеки «Мальвіна». Тепер маленькі відвідувачі Клубу сімейного дозвілля «Happy Land» мають можливість не тільки відвідувати майстер-класи зі створення поробок у різних техніках (оріґамі, ліплення, декупаж, аплікація), але й заняття з вивчення англійської мови та малювання.


Вихідний день 19 січня у дитячій бібліотеці розпочався з традиційного майстер-класу. Цього разу діти створювали незвичайні цукерки в техніці аплікації. Комфортно розташувавшись на кольорових стільцях, малеча з задоволенням розмальовувала паперові деталі цукерки, потім їх склеювала і отримувала цукерки з кишенею, куди можна покласти справжні смачні солодощі та пригостити ними своїх близьких та друзів.

У 3D кінотеатрі маленькі глядачі переглянули мультфільм «Полярний експрес» про незвичайну подорож маленького хлопчика на Північний полюс до Санта Клауса.

Опівдні відбулося перше заняття з англійської мови. Маленькі учні познайомилися один з одним, з викладачем Центру мексиканської культури «Естрея» Іриною Коротковою та її помічницею - донькою Софійкою. Поспівали англійську дитячу пісеньку та відтворили рухами її зміст. Наприкінці уроку Ірина Вікторівна запросила дітей взяти участь у конкурсі малюнку «Яскрава країна Мексика».

Впродовж дня було відкрито ізостудію «Веселка» аматорського об’єднання Палацу культури залізничників. Уроки майстерності проводив вчитель вищої категорії ліцею № 9 Володимир Антонюк. Учні освоювали основи малюнка та композиції, вчились передавати форми предметів, змішувати кольори, отримуючи нові відтінки. Використовуючи різні техніки і матеріали - олівці, туш, пастель, акварель і гуаш, діти створювали дивовижні роботи. Молодша та середня групи на заняттях малювали сухою пастеллю букет тюльпанів та тварин. Хлопчики та дівчатка старшої групи створювали пейзажі та портрети.

Клуб сімейного дозвілля «Happy Land» дитячої бібліотеки «Мальвіна» запрошує юних городян пізнавати нове та створювати прекрасне своїми руками. Адреса: м. Мелітополь, пр. Б. Хмельницького, 5; тел.: 420-425

   
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021