Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Соціально-виховна робота з підлітками може бути цікавою

 

      15.07.2020 року на базі сектору ювенальної пробації м. Мелітополя для підлітків, які перебувають у конфлікті з законом, організовано та проведено зустріч з активною молоддю міста Мелітополя. Мета заходу - інформування щодо різних видів просоціального дозвілля та переоцінка власного кола спілкування. Формат - «жива бібліотека», де книги - це живі люди, а читання – це розмова. У такому форматі є можливість дізнатися більше про людей, які нас оточують, які живуть «не так як ми», по-іншому, але не менш цікаво.


Назва зустрічі «Молодь, яка отримує насолоду від того що робить». Слоган: «Хочеш мати крила? Спитай у нас!» До нас завітали чотири гостя, у кожного була своя історія про те, що колись захоплення перетворилося у засіб заробітку, але і до тепер ця справа приносить масу задоволення.

«Я заспокоююсь коли працюю, я ніби в астралі і мені подобається це відчуття», - Наталя майстер з нігтьового дизайну. Історія Наталі розпочалася у 11 років, коли вона вперше зробила манікюр. Далі більше - самоосвіта, перша техніка для роботи на дні народження, відпрацювання навичок на всіх близьких та подругах і перший заробіток. На сьогодні це додатковий заробіток, можливість розвитку своєї креативності і творчості та саморегуляція.

«Успіх це не проста складова, у моєму випадку - це завжди систематичні тренування, віра тренера, підтримка близьких та друзів і завжди надія на перемогу», - Володимир, майстер спорту міжнародного класу, чотириразовий срібний призер світу, чемпіон світу з жиму лежачи, володар декількох рекордів, тренер, масажист. Вова дуже сильна людина і в прямому і у відносному сенсі цього слова. Проблеми з зором не завадили йому займатися важкою атлетикою та досягти великих успіхів, він підкорив спортивний олімп не тільки України. За час своєї спортивної кар’єри відвідав багато країн світу – Єгипет, Туреччина, Корея та інші. Ставить цілі та досягає їх, не зупиняється, не жаліє себе та завжди допомагає іншим. На сьогодні розвивається як масажист та індивідуально тренує хлопців тому, як тямить в цьому і має хист.

«Отримуй задоволення від того, що робиш і визнання знайде тебе», - Юля, фотограф, експериментує з одягом та малює. Юля з малечку полюбляла малювати, потім спробувала малювати на одязі і в неї вийшло. Сумки, футболки з власними принтами стали з’являтися у її гардеробі, оточення зацікавилось і «це все діло» потрібно було рекламувати, а для цього потрібен фотоапарат. Саме так у життя Юлії прийшла фотографія. Спочатку фотографувала свої вироби, потім друзів, а тепер це фотосесії для закоханих, фото на дні народження та багато чого іншого. У фотографуванні їй подобається все – постановка кадру, яскраві обличчя, сюжет, спілкування у процесі роботи, обробка фото та вдячні посмішки клієнтів.

«Все станеться коли потрібно, але якщо прикласти до цього трішки наполегливості, бажання та любові, то все станеться набагато швидше», - Андрій, майстер «на всі руки», будівельник-любитель, має подвір’я про яке мріяв з дитинства. Цей хлопець власноруч втілив мрію мати власне озеро в себе вдома. Але це був лише початок, тому як в процесі цієї роботи він поклав плитку у дворі, поставив новий паркан, побудував альтанку, підвів електрику, зробив водостік, зварив власноруч мангал, сконструював місця для сидіння та навіть висадив квіти та дерева. І все це без будівельної освіти у 17 років.

Хтось скаже, що все ці справи то буденність і звичайно у нашому житті. Але Ви не бачили очі цих хлопців та дівчат, вони горять тим що роблять, вони розповідають про свої досягнення з гордістю, натхненно, до мурашок по шкірі. І саме такі приклади можуть допомогти іншим підліткам озирнутися навколо і визначитися, взяти паузу, переоцінити своє життя, а можливо взяти приклад.

   

 

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021