Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Порядок розміщення інформаційних наметів

 Напередодні початку виборчої кампанії з місцевих виборів 2020 року, відділ з благоустрою та екології інформує про порядок встановлення агітаційних наметів на території міста Мелітополя.


Відповідно до ст. 52 частини першої Виборчого Кодексу України - передвиборна агітація розпочинається кандидатом, партією (організацією партії) наступного дня після дня прийняття виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидата (кандидатів) і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування. Згідно зі статтею 11, частини першої – третьої ст. 216 Кодексу, висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови розпочинається за сорок днів до дня голосування та закінчується за тридцять днів до дня голосування (з 15 до 24 вересня 2020 року включно).

Для встановлення агітаційного намету необхідно звернутись до виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, подати заяву-повідомлення, у якій зазначити:

·                     інформацію про ініціатора розміщення інформаційного намету (палатки, столу та ін.) - назва політичної партії, блоку, громадської організації, інформацію про керівника, способи зв`язку з ним;

·                     дата та період, на який встановлюються інформаційні намети (палатки, столи та ін.);

·                     місце розміщення інформаційного намету (палатки, столу та ін.), дані про осіб, які уповноважені здійснювати роботу в наметі (палатці, біля столу та ін.);

·                     дані про відповідального за діяльність інформаційного намету (палатки, столу та ін.) – прізвище, ім’я, по батькові, способи зв`язку з ним, засоби зв`язку.

До початку проведення виборчої кампанії для розміщення інформаційних наметів необхідно звернутись до Центру надання адміністративних послуг із заявою про отримання дозволу на порушення об'єктів благоустрою, відповідно до ст. 21 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», постанови КМУ від 30 жовтня 2013 року №  870 "Про затвердження Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів", Правил благоустрою території міста Мелітополя та інших нормативно-правових актів.

З метою забезпечення благоустрою території місць розміщення інформаційних наметів (палаток, столів та ін.) та прилеглої території власник МАФ зобов’язаний підтримувати в належному санітарному стані його місце розміщення, для чого встановити урну для сміття та прибрати прилеглу територію в радіусі 2 метрів.

У разі порушення Правил благоустрою території міста Мелітополя, в частині самовільного встановлення малих архітектурних форм, інспектори відділу складатимуть адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП, штрафні санкції передбачені за дане порушення від 340 грн. до 1360 грн. для фізичних осіб та від 850 грн. до 1700 грн. для юридичних осіб.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021