Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Старобердянському лісництві висадили понад 1800 саджанців та сіянців дерев
   

     21 березня відзначають Міжнародний день лісів. З цієї нагоди працівники Мелітопольського лісомисливського господарства провели акцію “Посадимо ліс разом”. Участь в ній взяли народний депутат України Сергій Мінько, Мелітопольський міський голова Іван Федоров, депутат Запорізької обласної ради Володимир Кюрчев, голова Мелітопольської районної ради Ігор Судаков та начальник Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Селюк. Під час заходу було висаджено 1846 саджанців та сіянців дерев.

     Для висадки зелених насаджень учасники акції вибрали символічну ділянку в Старобердянському лісництві. За словами директора державного підприємства “Мелітопольське лісомисливське господарство” Мирослава Полуліха, саме на цьому місці 175 років тому були висаджені 1846 перших дерев, що започаткували частину лісу. В Міжнародний день лісів співробітники Мелітопольського лісгоспу вирішили повторити цей результат та висадити 1846 нових дерев.

     Разом з народним депутатом України Сергієм Мінько, Мелітопольським міським головою Іваном Федоровим, депутатом Запорізької обласної ради Володимиром Кюрчевим, головою Мелітопольської районної ради Ігорем Судаковим та начальником Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарства Володимиром Селюком лісівники висадили саджанці та сіянці 786 дубів, 600 сосен, 200 ялівців, а також липи, клени, червону калину.

     Депутат Верховної Ради України Сергій Мінько зазначив, що подібні заходи вкрай важливі, бо вони безпосередньо впливають на покращення екологічного стану нашого краю.

     - В минулі роки в Алтагирі ми висаджували алеї ялівця, в Богуславському урочищі — дубовий гай. Сьогодні ми висаджуємо 1846 саджанців та сіянців дерев. Ми розуміємо, що живемо не просто в степовій зоні - по кліматичним оцінкам це зона напівпустелі. І кожне висаджене дерево та кожний кущ вкрай важливі для покращення екологічної ситуації. Ліс потрібно підтримувати та розвивати. І ми сьогодні проговоримо подальші акції, направленні на укріплення лісового господарства, - зазначив Сергій Мінько.

     Начальник Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Селюк назвав Мелітопольський лісгосп флагманом Запорізької області стосовно ведення лісового господарства. І підкреслив, що подібні акції вкрай важливі, бо сьогодні Запорізька область має найменшу лісистість в Україні — близько 4 %.

     Володимир Селюк подякував народному депутатові Сергію Мінько за підтримку та стурбованість екологічною ситуацією. Та підкреслив: дерева, що висаджуються з закритою кореневою системою, дають найвищий показник приживлюваності.

 


 
   

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021