Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Волонтер пробації - хто він?
   

      18 травня 2021 року на одного волонтера пробації у Мелітопольському відділі стало більше. Ним став фахівець БО «БФ «Все можливо» Грабовський Олександр.

         Шлях Олександра дуже насичений та цікавий. Олександр має середню-технічну освіту, переїхав до м. Мелітополя 7 років тому. Довгий час мав приналежність до реабілітаційного центру «Крок за кроком», тому знає зсередини життя людей «які шукають вихід», борються з залежностями і в першу чергу з собою. Волонтерством почав займатися саме у цьому центрі, пройшов безліч курсів, пізніше став консультантом центру і майже 5 років допомагав людям знайти свій життєвий шлях. Далі амбіції, досвід та потреба до розвитку ставали більше тому Олександр влаштувався до БО «Благодійна організація «Все можливо», де вдало працює вже два роки. На даний час його робота пов’язана з забезпеченням доступу людей в тюрмах до якісної і своєчасної допомоги і життєво необхідних послуг. Саме тому основним волонтерським навантаженням у пробації для Олександра буде робота в рамках пенітенціарної пробації. 

       «Одна з моїх головних цінностей: «Віддаючи - Я зберігаю!» Зберігаю тверезість, здоров’я, чистоту думок, коли допомагаю іншим людям. І саме це стало основою моєї волонтерської діяльності, моїх нових придбаних цінностей життя. Це моя внутрішня потреба – якщо є можливість допомогти, я це роблю. Подяку інших людей не можливо порівняти ні з якими грошима, це емоційне задоволення, яке не можливо оцінити. Коли тобі телефонують через рік, два і кажуть: «Дякую, Ви змінили моє життя, тепер я має гарну роботу і в мене є крута родина» - ось де народжується почуття Щастя, у той момент воно наче пронизує тебе. Справжня цінність вона така!» - поділився своїми думками, щодо волонтерства загалом Олександр Грабовський.

          Ми маємо надію, що співпраця з людиною, яка має такий великий досвід у соціальній роботі, стане у нагоді суб’єктам пробації, які перебувають складних життєвих обставинах. І може рука допомоги, яку готовий простягнути кожен з волонтерів пробації, стане для когось рятувальним кругом.

          Якщо тобі вже є 18 років, ти маєш позитивний настрій, стресостійкість, добре розвинені комунікативні навички, націленість допомагати у вирішені соціальних питань, хочеш зробити наше місто безпечнішим, приходь до офісу пробації за адресою вул. О. Невського, 35 м. Мелітополь.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021