Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Міський голова презентував оновлений парк комунальної техніки

 

      Мелітопольський міський голова Іван Федоров разом зі своїм заступником Олександром Щербаковим взяли участь у традиційній виїзній нараді. Вони проінспектували хід робіт на вулиці Петра Дорошенка, де була замінена аварійна ділянка каналізаційного колектору, та презентували нову техніку ТОВ “Тепло-Мелітополь” та КП “Чистота”.

     Заміну аварійної ділянки каналізаційного колектора по вул. Петра Дорошенка (від вул. Героїв України до вул. Шмідта) проводили спеціалісти КП “Водоканал”. Загальна кошторисна вартість робіт - 2 млн 430 тис. грн. (1,6 млн. грн. - власні кошти КП «Водоканал»; 830 тис. грн. - резервний фонд місцевого бюджету.

     Під час ремонту була замінена ділянка каналізаційного колектора загальною протяжністю 355 метрів, облаштовані 4 каналізаційних колодязі і відновлені 3 каналізаційних колодязі.

     Роботи були ускладнені тим, що ліквідувати аварію локально було неможливо. Пошкоджену ділянку колектора від водно-спортивного комплексу по вул. П. Дорошенка до вул. Г. України (в районі житлового будинку № 55) замінювали комбінованим методом: за допомогою розриття, санації та метода горизонтально-направленого буріння з пайкою труби.

     Іван Федоров зазначив, що у 2015 році була замінена інша ділянка вказаного каналізаційного колектору - від вул. Героїв України до вул. Інтеркультурної. Наступний етап — його повна заміна.

      - Наше завдання — в найкоротші строки відкрити проїзд по вулиці Петра Дорошенка. Сьогодні тут тривають дорожні роботи та виконується часткова заміна бордюрів. Вже 1 червня вулиця знову стане проїзною, - розповів Мелітопольський міський голова.

     Очільник міста також презентував оновлений парк комунальної техніки. ТОВ “Тепло-Мелітополь” тепер буде проводити аварійно-ремонтні роботи за допомогою нового самоскиду. Загальна вартість техніки, яку підприємство придбало за власні кошти, - 2 млн 167 тис. грн.

     За словами директора ТОВ “Тепло-Мелітополь” Олени Ялсукової, наявна техніка підприємства — старенький “ЗІЛ” був 1987 року випуску та не витримував навантаження під час підготовки до опалювального сезону. Новий самоскид в чотири рази ефективніший.

     А для КП “Чистота” за кошти місцевого бюджету придбали підмітально-прибиральну машину з вакуумно-пневматичною системою.

      - Ця техніка з'явилась в нас завдяки партнерству з німецьким містом Магдебург. Нова така машина вартує приблизно 200 тисяч євро — це майже 6 млн грн. Ми ж придбали техніку, що була у використанні, за 1 млн грн. Пробіг цієї машини — 150 тис. км. Для комунальної техніки це дуже мало, тому вона зможе ще довго послужити місту, - зауважив Іван Федоров.

     Директор КП “Чистота” Володимир Морозовський додав, що до придбання нової підмітально-прибиральної машини наявна техніка працювала в 2-3 зміни, бо в Мелітополі дуже стрімкими темпами йде ремонт доріг. Імпортна машина дозволяє прибирати з вулиць і площ міста не тільки дрібне сміття, а й пил з піском.

 
   

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021