Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Мелітополі відбудеться жіночій форум «PriAzov Lady Forum»

 

       «PriAzov Lady Forum», організований ГО «Клуб Ділових Жінок МЛТ»,  відбудеться 18.06.2021 р. у палаці культури залізничників.

       Час: 10:00-17:30 (реєстрація 09:30-10:00).

        Мета форуму: об'єднання зусиль громадських організацій з метою сталого зростання кількості жінок у бізнесі, розвитку жіночого підприємництва в Україні.


      Зірковою гостею стане Марія Єфросиніна - українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів та ідейний натхненник «Charity weekend», почесний Посол ООН  розповість про «Баланс між особистим життям і кар'єрою. Реальність чи ілюзія?»


        На форумі виступлять спікери із різних міст та сфер підприємництва, які досягли успіху та готові передати свій безцінний досвід, обговорюючи важливі теми про жінок у бізнесі:

       Ірина Плахтій (Голова Вищої ради  Національного Клубу Успішних Жінок WoldWomen "Жінки України") розповість про умови для розвитку жіночого підприємництва в Україні, програми підтримки самозайнятих жінок, легалізації малого бізнесу.


       Татьяна Даюб (digital-маркетолог) розкриє секрети просування у соціальних мережах від професіонала.


       У рамках форуму відбудеться панельна дискусія. Її модератори - Олена Ісаєва (власник і засновник ТОВ «Укрфаворит», член асоціації ливарників України, WED Амбсадор ООН в Україні, заступник  голови Координаційної ради Мелітополя з розвитку підприємництва, членкиня  Міжнародного Клубу Успішних Жінок України) та Дмитро Дешко (засновник та директор мережі ювелірних магазинів "Золота бджілка") із запрошеними гостями з інших громадських організацій підніматимуть  тему жіночого лідерства.


       Б'юті-експерт Ольга Титова (косметолог, кандидат технічних наук, засновник бренду "Чиста  врода") поділиться секретами збереження жіночої краси та молодості.


      Окрім цікавих тем та обговорень, гостям форуму також буде на що подивитись та посмакувати: на території буде розміщена виставка продукції виробників крафтових смаколиків, а також художня виставка робіт мелітопольських митців. Бажаючі зможуть долучитися до створення спільної картини.


       Наприкінці форуму буде проведена призова лотерея. Серед усіх учасників, які заповнять спеціальну анкету, буде розіграно двадцять цінних призів.


      Усіх, кому цікаво розвиватись у власній справі, тих, хто тільки починає, та тих, хто вже давно у підприємництві, з радістю запрошуємо  на жіночій форум «PriAzov Lady Forum»! 

Придбати квітки можна за посиланням: https://musin.zp.ua/melitopol/forum/azov/

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021