Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Мелітополі перебувають експерти проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»
   

     Мелітополь разом з партнером - проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» реалізує дві перспективи: створення сучасного експоцентру та Офісу підтримки бізнесу та експорту. Такі плани Мелітопольський міський голова Іван Федоров обговорював сьогодні під час робочої зустрічі з представником проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» у Приазов'ї Олегом Левченко та менеджером з розвитку громад Артемом Вівдичем.

     Іван Федоров зауважив, що проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» є давнім партнером нашого міста. Мелітополь співпрацює з ним з 2018 року.

      - Буквально тиждень тому ми зустрічались з консультанткою проєкту USAID ERA Анною Романовою, яка допомагає нам вести роботу з розвитку туристичної дестинації Приазов’я та створення Музею черешні. Ще один напрямок — розвиток підприємництва. В планах, які ми задекларували на найближчі декілька років, за підтримки USAID створити експоцентр та Офіс підтримки бізнесу та експорту. Обидва ці проєкти є стратегічно важливими для Мелітополя, бо допоможуть представити наших виробників, розвивати промисловість, проводити в Мелітополі не тільки виставки та експозиції наших підприємств, а й всього регіону. Сподіваюсь, що наша плідна співпраця продовжиться, - привітав гостей у Мелітополі Іван Федоров.

     Менеджер з розвитку громад Артем Вівдич повідомив, що у Мелітополь вони привезли дві гарних новини.

      - Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» були розглянуті концепції, які ви запропонували по створенню експоцентру та розвитку діяльності Офісу підтримки бізнесу та експорту на базі Агенції розвитку Мелітополя. Ми вирішили продовжити з вами роботу над реалізацією цих проєктів. Ми підтримаємо ці проєкти не тільки співфінансуванням, а й навчанням, надамо необхідні консультації Агенції. Сподіваюсь, що так ми зможемо вплинути на розвиток машинобудівної галузі та агропромислового комплексу. Щиро раді співпраці з вами та впевнені, що отримаємо якісний результат! - зазначив Артем Вівдич.

     Щодо деталей, то в Офісі підтримки бізнесу та експорту будуть надаватися інформаційно-консультаційні послуги для експортерів та потенційних експортерів міста та району.
Експоцентр буде створений на базі індустріального парку. Тут будуть сучасні умови для демонстрації продукції місцевих виробників, її популяризації та реалізації, проведення ярмарок, виставок, презентацій, конференцій.

 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021