Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
У Мелітополі відбувся перший «Priazov Lady Forum»

         18 червня у палаці культури Залізничників пройшов жіночий форум «Priazov Lady Forum», на який завітали народний депутат України Сергій Мінько та Мелітопольський міський голова Іван Федоров. Хедлайнером Форуму стала популярна українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів та ідейний натхненник «Charity weekend», почесний Посол ООН Марія Єфросініна.
          Ініціатор форуму — Клуб ділових жінок Мелітополя, а його мета — об’єднання зусиль громадських організацій та місцевих органів влади задля сталого зростання кількості жінок у бізнесі, розвитку жіночого підприємництва.
 
         На заході виступали спікери з різних сфер діяльності. Ділилися своїм досвідом, давали поради з ведення своєї справи. Учасники дискусії обговорили тенденції розвитку бізнесу, роботу в умовах пандемії COVID-19, особливості жіночого підприємництва у Європі, ініціативи обласної та міської влади щодо розвитку жіночого підприємництва у регіоні, актуальні питання розвитку жіночого лідерства тощо.
 
         Іван Федоров привітав присутніх: - Я дуже радий і гордий, що місцем народження такої важливої події, як Приазовський жіночий форум, став саме Мелітополь, а його головним ініціатором
 
       – Клуб ділових жінок Мелітополя. Дійсно, сучасні жінки займають високі позиції у будь-яких сферах життя. Навіть у зовсім не жіночих.
 
       Міський голова зауважив, що жінка сьогодні — це і керівник, і політик, і громадській діяч, і бізнес-леді. І добре, що таких жінок стає дедалі більше, вони відчувають в собі великий потенціал до корисних змін і перетворень у суспільстві, тому прагнуть об’єднуватись заради благородної мети і реалізації спільних ідей та інтересів. Саме так в Мелітополі два роки тому народився Клуб ділових жінок, до якого увійшли успішні, активні і соціально відповідальні бізнес-леді нашого міста. Всі вони представляють різні сфери бізнесу – торгівлю, індустрію краси та здоров’я, медицину, освіту, туризм, промисловість, ресторанну справу та інші, але мають одну мету – розвиватися самим та розвивати наше місто.
 
   
     
                                                                
 
 
  Головною зіркою форуму була популярна українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів та ідейний натхненник «Charity weekend», почесний Посол ООН Марія Єфросініна. Вона спілкувалася з жінками нашого міста на актуальну тему - про баланс між кар‘єрою та особистим життям.
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021