Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
У Мелітополі відбулась найсмачніша подія року

 

     18 червня у Мелітополі відлунав 10-й ювілейний фестиваль “Черешнево 2021”. Тисячі городян та гостей міста взяли участь у “Черешествії”, скуштували 5000 порцій безкоштовного морозива, відвідали десятки цікавих локацій та робили знімки у фірмовій фотозоні. Учасників “Черешнево 2021” вітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його перший заступник Ірина Рудакова, заступник міського голови Михайло Семікін та керуючий справами виконкому Христина Євтушенко.

     Городяни та гості міста залюбки взяли участь у святковій арт-ході, продефілювавши у яскравих тематичних костюмах на черешневу тематику від майдану Перемоги до головної сцени парку. На маршруті колонну вітали Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його перший заступник Ірина Рудакова, заступник міського голови Михайло Семікін, керуючий справами виконкому Христина Євтушенко, голова Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаль Хамдані та інші почесні гості.

     Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив:

      - Від імені народного депутата України Сергія Мінько та всієї нашої команди радий вітати вас на десятому, ювілейному, фестивалі «Черешнево»! Сьогодні в Мелітополі справжнє відкриття літнього сезону. Всі ми скучили по святам та парку, і фестиваль «Черешнево» дуже допоміг нам знову відчути цю радість. Мелітополь справді черешнева столиця України і ми не перестаємо це підтверджувати. Цього року, у рік ювілею фестивалю, ми започаткували декілька ініціатив. Це створення пам’ятнику ягоді-годівниці черешні та Музею черешні. Впевнений, що сьогодні ви будете насолоджуватись святом та чудово відпочинете!

   

     За багаторічну співпрацю у розбудові комфортного бізнес-середовища, значний внесок у реєстрацію географічного зазначення «Мелітопольська черешня» та з нагоди Х щорічного фестивалю «ЧерешнЕво» неформальне звання «Амбасадор Мелітополя» та відповідний диплом отримав голова «Асоціації виробників мелітопольської черешні» Геннадій Подшивалов.

     Ресторанні заклади міста отримали від міського голови та його першого заступника Ірина Рудакової дипломи за створення черешневого меню та популяризацію Мелітополя як «Черешневої столиці України». Серед нагороджених:  ресторани «Піцца Челентано», «Хинкальная», кафе «LVIV CROISSANTS», кафе «FAMILY», ресторани «Крим», «Привал охотника», «FOROS», «Аліса», «Мандарин», кафе «Пан і пані»,  «GREEN HOUSE», «VINTAGE», «BEERLOGA», «SKY GARDEN».

  Подяки також отримали учасники параду за черешневі костюми.

   

     Гості фестивалю прогулювались черешневим бульваром, навчались новому на локації майстер-класів, брали участь у черешневих змаганнях, робили яскраві кадри у фотозоні “Черешнево 2021”. В рамках фестивалю була продемонстрована наймасштабніша картина України з черешні. На її виготовлення викладачі художньої школи витратили 330 кілограм черешні. Розміри картини вражають - 7 на 3 метри. Під час заходу також розігрували подарунки та варили черешневе варення. Всі, хто відвідав фестиваль в червоному, мали змогу отримати безкоштовну порцію смачного морозива.

 

     Розважали публіку гурти «TTvister» (м. Мелітополь) та «Holiday Band» (м. Харків).

     Завершився 10-й ювілейний фестиваль “Черешнево 2021” не менш грандіозно — святковим феєрверком.

 

 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021