Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
восьма чергова сесія Мелітопольської міської ради
  29.06.2021 року о 10.00 в залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою:                 вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання восьмої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання.
 
Засідання транслюватиметься онлайн.
 

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1.     АРХІТЕКТУРНІ ПИТАННЯ:

1. Про втрату чинності рішення 36 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VI скликання від 29.03.2013 № 13 “Про Порядок пайової участі (внеску) замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Мелітополя та втрату чинності рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради від 14.05.2009 № 108/5” зі змінами.

Доп. БЕСПЕРСТОВА О. – начальник управління містобудування та архітектури.

2. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. МАЛАХОВА Я. – директор КП «Комунальна власність».

3. КОМУНАЛЬНІ ПИТАННЯ:

3/1. Про безоплатну передачу теплового лічильника з балансу департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області на баланс
ОСББ «Вакуленчука 106» з метою технічного обслуговування.

3/2. Про безоплатну передачу саджанців зелених насаджень з балансу виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області на баланси об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та обслуговуючого кооперативу.

3/3. Про внесення змін до рішення 29 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІ скликання від 02.11.2012 № 4/6 «Про затвердження єдиного реєстру будівель та споруд, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Мелітополя».

3/4. Про надання дозволу на списання основного засобу, який обліковуються на балансі Мелітопольської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 24 Мелітопольської міської ради Запорізької області.

3/5. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя об’єкта незавершеного будівництва по вул. Інтеркультурній, 106.

3/6. Про клопотання щодо безоплатної передачі до комунальної власності територіальної громади м. Мелітополя 136-квартирного житлового будинку (незавершене будівництво), розташованого за адресою: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Університетська, 127а.

3/7. Про звільнення від оплати за оренду комунального майна.

3/8. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

3/9. Про відчуження майна.

Доп. ПРИХОДЬКО Т. – заступник директора КП «Комунальна власність».

4. ПРОГРАМИ:

4/1. Про затвердження програми зайнятості населення м. Мелітополя на 2021-2023 роки

Доп. ДОНЕЦЬ І. - начальник управління соціального захисту населення.

4/2. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради  Запорізької області VIІI скликання від 17.12.2020 № 7/64 «Про затвердження міської програми “Капітальні вкладення”».

Доп. РЕПАШЕВСЬКА В. - директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства.

4/3. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 17.12.2020 № 7/70 “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2021 рік” та втрату чинності рішення 7 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області  VІІІ скликання  від 01.06.2021 № 5/8.

Доп.   ЗАХАРЧУК Ю.-начальник управління соціально- економічного розвитку міста.

5. СТАТУТИ:

5/1. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.03.2021 №8 «Про затвердження Cтатуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/4 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

5/2. Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/2 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

5/3.    Про скасування реєстраційних дій щодо відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішення 51 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 12.08.2019 №8 «Про проведення реєстраційних дій щодо відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання» «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - В.о. начальника відділу охорони здоров’я  Мелітопольської міської ради, заступник начальника з організаційно-методичної роботи.

6. Про затвердження передавального акта.

Доп. СЕЛЕВИЧ С. - В.о. начальника відділу охорони здоров’я  Мелітопольської міської ради, заступник начальника з організаційно-методичної роботи.

7. Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів у  м. Мелітополі.

Доп. РЕПАШЕВСЬКА В. - директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства.                                 

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.

 

        

 

 

 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021