Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Мелітополі відбулись урочисті збори з нагоди 25-ї річниці Дня Конституції

     Сьогодні, 25 червня, в Мелітополі пройшли урочистості, присвячені Дню Конституції України. З прийдешнім святом мешканців міста та Мелітопольського району вітали народний депутат України Сергій Мінько, Мелітопольський міський голова Іван Федоров та голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков.

     День Конституції — одне з найголовніших державних свят. Прийняття основного закону ознаменувало фундаментальне закріплення незалежності нашої країни. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності в демократії, гарант незалежності і соборності нашої Батьківщини. Саме тут визначені основні пріоритети та найвищі цінності людини. Передовсім це право на життя, честь, свободу, безпеку та гідність.

     З нагоди 25-ї річниці Дня Конституції 25 червня на площі Перемоги в Мелітополі відбулись урочисті збори. Участь у заході взяли представники міської та районної влади, депутати Запорізької обласної, Мелітопольської міської та районної рад, волонтери, учасники АТО/ООС, представники управлінь, відділів та організацій, студентська молодь.

     З Днем Конституції України мешканців Мелітопольського краю привітав народний депутат Сергій Мінько:

      - Цього року основному закону нашої країни виповнюється 25 років. За чверть століття конституційні норми міцно затвердились у розбудові державності та суспільно-політичного життя нашої країни. Гарантії прав та свобод, соціальна захищеність, розвинена економіка, самостійність місцевого самоврядування — базові принципи діючої Конституції, яка визначає демократичний курс нашої країни, укріплює мир та соборність громадянського суспільства, є надійною опорою у важкі часи.

     Конституція — це совість нашого народу. І якщо ми хочемо в майбутньому бачити Україну європейською державою, ми маємо жити та працювати за совістю, а не тільки заявляти про права та свободи. Щиро бажаю всім мешканцям Мелітопольського краю благополуччя, впевненості у завтрашньому дні. Нехай всі можливості, права та свободи, що гарантує Конституція, будуть максимально реалізовані громадянами! Зі святом!

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України нагрудним знаком «Відмінник освіти» Сергій Мінько нагородив директора Мелітопольської спеціалізованої школи № 23 Олену Тюріну, а подяка Міністерства освіти і науки України була оголошена вихователю-методисту дошкільного навчального закладу № 44 «Веселка» Марині Корнєвій.

     Грамотами Запорізької обласної державної адміністрації нагороджені: генеральний директор ТОВ «СПП ЛАНА», депутат Мелітопольської районної ради Аліна Тамаркова та Новоуспенівський сільський голова Мелітопольського району Іван Сеник.

 

      Мелітопольський міський голова Іван Федоров, вітаючи мешканців міста з прийдешнім святом, зазначив:

      - Сьогодні в Мелітополі проходять урочистості з нагоди 25-ї річниці з дня затвердження Конституції незалежної України. Що таке Конституція для кожного з нас? Це право на соціальний захист, доступні медичні послуги, освіту, розвиток економічного і науково-технічного потенціалу.

     Всі ми розуміємо: від того, наскільки швидко ми будемо втілювати інновації, залежить швидкість поліпшення якості життя українців. Тому для жителів Мелітополя і Мелітопольського району ми будуємо сучасні лікарні, нові школи та дитячі садочки, аби всі мешканці могли реалізувати свої конституційні права.

     Я бажаю вам здоров'я, натхнення та всього найкращого. З прийдешнім святом! - привітав городян Іван Сергійович та виповнив почесну місію нагородження.

     Медаллю “За службу Україні” були нагороджені: заступник командира 115-го окремого батальйону територіальної оборони з тилу — начальник тилу, майор Святослав Хоренко; командир першої стрілецької роти 115-го окремого батальйону територіальної оборони, майор Олексій Коцило; командир відділення 115-го окремого батальйону територіальної оборони, молодший сержант Ігор Первушин; стрілець 115-го окремого батальйону територіальної оборони, молодший сержант Олександр Гененко; командир радіовідділення взводу зв’язку 115-го окремого батальйону територіальної оборони, старший солдат Андрій Булгаков.

     Почесними грамотами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради були нагороджені: начальник Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ДСНС в Запорізькій області Дмитро Кучерков; головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ДСНС в Запорізькій області Станіслав Неділько; командир відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ДСНС в Запорізькій області Сергій Сівак; член Мелітопольського регіонального комітету сприяння поверненню кримських татар на історичну батьківщину «АЗАТ» Аніфє Алієва.


 

     До привітань долучився і голова Мелітопольської райдержадміністрації Ігор Судаков. Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації він нагородив керуючу базою відпочинку «Гірник» підприємства з іноземними інвестиціями у формі приватного акціонерного товариства «Запорізький залізорудний комбінат» Світлану Кучер. Подяки голови Запорізької обласної державної адміністрації були оголошені заступнику голови Мелітопольської районної державної адміністрації Інні Когут, вчителю англійської мови Мелітопольського ліцею-інтернату І-ІІІ ступенів Тетяні Лившенко та мешканцю села Долинське Мелітопольського району Володимиру Вовку, який врятував двох людей під час пожежі.

     А грамотами Запорізької обласної державної адміністрації були нагороджені директор ПП «Азовремсервіс» Петро Мелюк та директор ТОВ «Дитячий оздоровчий комплекс «Енергодар» дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лазурна райдуга» Оксана Павелко.

     З нагоди 25-ї річниці Дня Конституції творчі колективи міста дали на площі Перемоги святковий концерт. По закінченню заходу представники міської та районної влади та депутатського корпусу поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченко та меморіалу загиблим членам екіпажу Іл-76.

 

 



< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021