Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Міський голова взяв участь у черговому засіданні наглядової ради ТДАТУ ім. Дмитра Моторного

 

     Сьогодні, 25 червня, у Таврійському державному агротехнологічному університеті ім. Дмитра Моторного відбулось чергове засідання Наглядової ради. Участь у заході взяли народний депутат України Сергій Мінько та Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

     Під час засідання було затверджено оновлений склад Наглядової ради. Ректор ТДАТУ, доктор технічних наук, професор, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, член-кореспондент НААН України, Заслужений працівник освіти України Володимир Кюрчев відзвітував про роботу університету протягом останніх 15 років. Варто зазначити, що саме цей період часу Володимир Миколайович очолює виш.

     Народний депутат Сергій Мінько зазначив, що Володимир Кюрчев вболіває душею не тільки за університет, а й за весь об'єднаний Мелітопольський район.

      - Спостерігаючи зміни у структурі та організації роботи у Таврійському державному агротехнологічному університеті ім. Дмитра Моторного та почувши звіт ректора, можу сказати, що, без сумніву, оцінка вашої роботи у всіх буде найвищою. Ви наполегливо та успішно працюєте у складних умовах недостатнього фінансування, реформування освіти. Сьогодні наш університет є флагманом вищої освіти, потужним аграрним освітнім центром на півдні України, гордістю для всього Мелітопольського краю.

     Важливо зазначити, що Володимир Кюрчев вболіває душею не тільки за університет, а й за весь об'єднаний Мелітопольський район. В обласній раді він успішно відстоює інтереси нашої громади, - зауважив Сергій Анатолійович.

     Мелітопольський міський голова Іван Федоров, який є випускником ТДАТУ, зазначив, що для нього велика честь бути присутнім на засіданні Наглядової ради Таврійського державного агротехнологічного університету та відчувати себе часткою цього потужного закладу.

     - Це мій рідний університет — 15 років тому я вступав у ТДАТУ, і весь цей час його очолює Володимир Миколайович Кюрчев. Останні 6 років з Володимиром Миколайовичем ми працюємо пліч-о-пліч над розвитком університету та міста. Впевнений, що об'єднавшись, ми зможемо й надалі відповідати всім викликам, що ставить перед нами сьогодення та реформування, - наголосив Іван Федоров.

 

 



< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021