Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку бізнесу
         12 липня Мелітопольський міський голова Іван Федоров та його перший заступник Ірина Рудакова взяли участь у засіданні Координаційної ради з питань розвитку бізнесу. Головною темою засідання стала комунікація між владою та бізнесом.

       Міський голова закликав усіх представників “тіньового” бізнесу легалізувати свою діяльність та сплачувати податки до місцевого бюджету. І акцентував на тому, що місцева влада активно працює у напрямку лобіювання інтересів бізнесу на державному рівні.

       - Цього тижня разом з секретарем Мелітопольської міської ради Романом Романовим ми вирушаємо до Німеччини. Під час відрядження запланована зустріч з послом України в Німеччині, щоб налагодити економічні зв'язки Мелітополя з Німеччиною. А також зустріч з уповноваженим консулом України в Мюнхені. Мета нашої поїздки, як я і анонсував в березні, - моніторинг комунальної техніки, а саме автобусів, що були у використанні, для викупу їх для Мелітополя. Наше завдання - вибудовування економічних зв'язків, лобіювання інтересів місцевого бізнес, - зазначив Іван Сергійович.

   

           У ході засідання учасники підбили підсумки проведення “PriAzov Lady Forum”, що допоміг представникам бізнесу та владі не тільки об’єднати зусилля, а й обмінятися досвідом та налагодити зв’язки. Доповідачем була голова правління ГО “Клуб Ділових Жінок МЛТ” Ганна Черкашина.

         Потім до слова запросили заступника начальника фінансового управління Мелітопольської міської ради Олександра Гринчака, який проаналізував результати діяльності суб'єктів господарювання міста за підсумками 2020 року та початку 2021 р.

        Начальник управління з розвитку підприємництва та промисловості Ірина Фурсова розповіла про оголошення Конкурсу проєктів, які можуть реалізовуватися за рахунок власних коштів, коштів місцевого бюджету та інших джерел для відкриття власної справи.

       Також представники Агенції розвитку Мелітополя розповіли про діючи міжнародні грантові програми підтримки малого та середнього бізнесу.

       Генеральний директор ГК “Турбоком” Володимир Овчаренко доповідав про міжнародну агропромислову виставку “АгроЕкспо-2021” та участь у ній мелітопольських товаровиробників.

       Під кінець заходу перший заступник міського голови Ірина Рудакова розповіла про оголошення щорічного конкурсу “Кращий підприємець року”. Цього року він пройде у номінаціях: “Кращий платник податків”, “Кращий роботодавець”, “Бізнес-леді року”, “Краща інновація року”, “Вдалий стартап”, “Спонсор року”, “Стабільність”, “Гордість міста” та “Партнерство та розвиток”.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021