Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
У дитячому садку «Ластівка» після капремонту вдвічі збільшиться кількість груп

 

     Дошкільний навчальний заклад № 24 («Ластівка») стане зразковим. Після капітального ремонту тут будуть максимально комфортні умови для дітей: нові меблі та обладнання, ігрові майданчики та зелені зони. А головне – кількість груп в дитячому садку збільшиться вдвічі. Про це під час традиційної виїзної наради повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

     Іван Сергійович нагадав, що раніше на базі цього дитсадку було два заклади – ДНЗ № 24 та початкова школа № 17. Повноцінно не функціонували обидва – школа вимушена була працювати в пристосованих приміщеннях, а дитсадок давно потребував більшої площі, бо розташований в одному з найбільш населених мікрорайонів міста та мав неабиякий попит населення. Саме тому свого часу було прийняте рішення об’єднати 17-у школу з ЗОШ № 1. Сьогодні учні початкових класів навчаються в комфортних умовах. Тепер проводиться реконструкція будівлі ДНЗ, щоб він міг повноцінно функціонувати.

     Загальна кошторисна вартість проєкту складає 24 млн 766 тис. грн., з яких понад 21 мільйон гривень Мелітополю виділено з Державного фонду регіонального розвитку. За допомогу в реалізації подібних амбітних ініціатив Мелітопольський міський голова подякував голові Запорізької обласної державної адміністрації Олександру Старуху та народному депутату Сергію Мінько.  

     За словами заступника міського голови Олександра Щербакова, в дитячому садку будуть замінені всі комунікації, відремонтують всі приміщення, сформують додаткові зони для занять та відпочинку. Зокрема, тут з’явиться спортивна зала, а на вулиці – зелені зони та сучасні ігрові майданчики.

     Сьогодні проводять утеплення будівлі, перепланування внутрішніх приміщень. Розширюють вхідну групу, аби створити просторий вхід, де батьки зможуть очікувати на дітей.

     Начальник управління освіти Ірина Щербак наголосила, що кількість груп в дитячому садку «Ластівка» збільшиться вдвічі – замість існуючих 6 їх буде 12. Серед них і інклюзивні.

     Відкрити оновлений дошкільний заклад після капітального ремонту планують вже у жовтні поточного року.

   

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021