Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Переселенці та молоді спеціалісти отримають квартири вже у листопаді
   

     В Мелітополі триває реконструкція будівлі колишнього дитячого садка на вулиці Бєляєва, 16. Завдяки співпраці міста з Українським фондом соціальних інвестицій тут облаштовують квартири для переселенців та молодих спеціалістів. Хід робіт на об'єкті під час виїзної наради проінспектували Мелітопольський міський голова Іван Федоров, його заступник Олександр Щербаков та директор Південно-Східного регіонального представництва УФСІ Василь Буртник.


     36 квартир (24 для переселенців та 12 для молодих спеціалістів) на вулиці Бєляєва, 16 будуть презентовані мешканцям вже в листопаді поточного року. Цей масштабний проєкт реалізовується в Мелітополі в рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ VI» за кошти Уряду Німеччини та за рахунок місцевого бюджету. Кошторисна вартість робіт — понад 22 мільйони гривень.

      - Під час реконструкції ми знайшли можливість добудувати третій поверх в будівлі, що раніше була занедбаною. На перших двох поверхах будуть квартири для переселенців, на третьому - для молодих спеціалістів. Це квартири різного планування та квадратури в залежності від складу сім'ї. Відбір сімей переселенців, яким для тимчасового проживання будуть виділені квартири, відбуватиметься за бальною системою. До уваги береться склад сім'ї, матеріальне становище, кількість дітей. Договір на проживання підписується на рік, після чого подовжується.

     Щодо молодих спеціалістів, то вони зможуть приватизувати це житло, але тільки через 10 років. Таким чином ми підтримаємо молодих спеціалістів, що тільки набувають досвіду та не можуть претендувати на високі заробітні плати, - розповів Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

     Директор Південно-Східного регіонального представництва УФСІ Василь Буртник зазначив, що фонд працює із Запорізькою областю з 2015 року.

      - Тісна співпраця та взаєморозуміння склались у нас з Мелітополем, тому ми реалізуємо тут багато проєктів. Починали ми з гуртожитків для переселенців, а зараз це вже повноцінні квартири. Це другий подібний об'єкт у Мелітополі — минулого року ми презентували чотири квартири на вулиці Брів-ла-Гайард. Цей проєкт більш масштабний — вже 24 квартири для внутрішньо переміщених осіб та 12 для спеціалістів міста. Наша співпраця з Мелітополем на цьому не завершується — ми плануємо вже наступні проєкти, в тому числі і щодо покращення інфраструктури професійно-технічних закладів освіти, - розказав про плани Василь Григорович.

     Комфортні та затишні квартири переселенцям та молодим спеціалістам презентують вже в листопаді поточного року.

 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021