Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Мелітополь приймає Кубок України з плавання
              17 липня на базі водно- спортивного комплексу відбулось урочисте відкриття Кубку України з плавання серед клубів. Підтримати юних спортсменів прийшли Мелітопольський міський голова Іван Федоров, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова, президент Федерації плавання України, віце-президент Європейської ліги плавання Андрій Власков, заступник мелітопольського міського голови Михайло Семікін та начальник управління фізичної культури і спорту Андрій Жорняк.
              Першим привітав Мелітопольських спортсменів та гостей міста Іван Федоров:

              ⁃ Сьогодні місто Мелітополь радо вітає учасників змагань Кубку України з плавання серед клубних команд. Для нас це велика честь , що до Мелітополя приїхали спортсмени з 20-ти регіонів України, а також міста Києва. Це ще раз підтверджує, що Мелітополь стає спортивним центром нашого регіону. Нещодавно ми збудували цей прекрасний сучасний водноспортивний комплекс саме для того, щоб на його базі розвивався спорт та проводилися змагання і щоб наша нація ставала більш здоровою. Хочу подякувати президенту федерації плавання України Андрію Власкову, тій людині, що стояла у витоків цього будівництва та підтримала цей проєкт на нараді Міністерства Молоді та спорту України. Сподіваюсь, що сьогоднішні змагання дадуть старт та поштовх для розвитку культури і спорту .
 
   
 
                Зі словами привітань звернулась до присутніх і Злата Некрасова, яка привітала спортсменів на Запорізькій землі та побажала успіхів, наснаги та позитивного настрою та жаги до перемоги.
 
 
 
 
               Також до спортсменів звернувся і президент федерації плавання України, віце-президент Європейської ліги плавання Андрій Власков:
  - Щиро вітаю усіх учасників магань Кубку України з плавання серед клубних команд. Це дійсно новий водно- спортивний комплекс, що побудовано за ініціативи міської влади міста Мелітополя та за підтримки Міністерства молоді та спорту України, який став взірцем того, як потрібно розвивати спортивну інфраструктуру у місті. Дуже приємно, що саме цей водно-спортивний комплекс став поштовхом для популяризації та підняття на новий рівень такого виду спорту, як плавання не тільки у місті Мелітополі, а й усього Запорізького регіону і буде приймати змагання національного рівня.
 
   
 
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021