Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
В Мелітополі відбувся турнір з футболу пам’яті Олега Олексенка

 

     Традиційний турнір з футболу пам’яті Олега Олексенка вібувся на головному стадіоні Мелітополя 23 липня. Учасників турніру та вболівальників вітали заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, голова Запорізької обласної асоціації футболу Віктор Межейко, голова Мелітопольської міської Федерації футболу, депутат Запорізької обласної ради, ректор Таврійського Державного агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного Володимир Кюрчев та керівник молочно-жирового комбінату «Південний» Євген Куценко.

     Життя народного депутата України, президента спортивного клубу «Олком», члена ради професійної футбольної ліги Олега Олексенка передчасно обірвалося 19 років тому. Він був професіоналом своєї справи та докладав максимум зусиль для розвитку і процвітання мелітопольського спорту. Саме Олег Олексенко створив найбільший в регіоні спортивний клуб «Олком», надавав фінансову підтримку спортсменам, був одним з ініціаторів реконструкції центрального стадіону «Спартак». Мрію Олега Івановича здійснили народний депутат України Сергій Мінько та Мелітопольський міський голова Іван Федоров. Після реконструкції стадіон став сучасним спортивним об'єктом четвертого ступеню акредитації, що дозволяє проводити тут всеукраїнські змагання.

     На згадку про Олега Олексанка був організований турнір з футболу, який протягом багатьох років користується популярністю серед любителів футболу та збирає кращі команди регіону. Цього року участь в ньому взяли чотири футбольні команди: “Мелітопольська Черешня”, Мelburg, “Нововасилівська ОТГ” та «Чехоград» (с. Новогородківка).


 

     Учасників змагань та вболівальників привітав заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін.

      - Від імені народного депутата України Сергія Мінько та Мелітопольського міського голови Івана Федорова дозвольте подякувати всім, хто шанує пам'ять дійсно видатної людини – народного депутата України, успішного підприємця, президента футбольного клубу «Олком», почесного мешканця Мелітополя Олега Олексенка.

     Олег Іванович дуже любив Мелітополь та мріяв про його розквіт. Наше завдання – пам’ятати та множити добрі справи, розпочаті ним.

      Бажаю, щоб фінал турніру с футболу пройшов у безкомпромісній та чесній боротьбі, а глядачі отримали спортивний азарт.

     За особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу у місті Мелітополі грамотами були нагороджені тренер ФК “Чехоград” Сергій Беззубенко, голова комітету арбітрів Федерації футболу Мелітополя Олександр Кирієнко, представник команди «Локомотив» Георгій Лоза, тренер команди “Новавтотранс” Павло Лосенко та футбольний арбітр В’ячеслав Ревун.

   

     Голова Запорізької обласної асоціації футболу Віктор Межейко зауважив: ми живі, допоки нас пам’ятають.

     - 19 років минуло з того дня, коли не стало людини з великої літери – Олега Олексенка. Він багато зробив для того, аби Мелітополь став футбольним. Я дякую керівництву міста, федерації, учасникам турніру за те, що пам’ятають про цю прекрасну людину. Вічна пам'ять Олегу Івановичу! Він завжди буде у пам’яті тих людей, що знали його, працювали з ним. Нехай сьогодні переможе найсильніший!

      Почесними грамотами Віктор Межейко нагородив заступника голови Федерації футболу Мелітополя Андрія Проценко, президента ФК «Новавтотранс» Олексія Попова, члена виконкому Федерації футболу Мелітополя Сергія Котовського та начальника команди «Мелітопольська черешня» Петра Велкова,

     Привітав спорстменів та вболівальників і голова Мелітопольської міської Федерації футболу, депутат Запорізької обласної ради, ректор ТДАТУ ім. Д. Моторного Володимир Кюрчев.

   

      - 19 років немає Олега Івановича, проте кожен рік на стадіоні, який носить його ім’я, проходить цей турнір. Я був особисто знайомий з цією людиною. Такого фанату спорту важко знайти! Це людина, яка, не думаючи ні про що, вкладала особисті кошти у розвиток спорту. Олег Олексенко був президентом ФК «Олком», який грав у Другій Лізі Чемпіонату України з футболу. Наш університет ніколи не забуде Олега Івановича, бо він був основним спонсором нашої студентської гандбольної команди, яку ми набрали на першому курсі, а на четвертому гравці вже грали за Кубок Європи. Я впевнений: мелітопольці завжди пам’ятатимуть Олега Олексенка – людину, яка багато зробила для розвитку Мелітополя!

     За вагомий особистий внесок у розвиток футболу у м. Мелітополі він нагородив тренерів з футболу Михайла Чалого, Олександра Науменко, Юрія Рибальченко та арбітра Федерації футболу Мелітополя Олександра Катанцева.

     Керівник молочно-жирового комбінату «Південний» Євген Куценко подякував народному депутату України Сергію Мінько та Мелітопольському міському голові Івану Федорову за те, що продовжують справу Олега Олексенка - все більше розвивають місто, яким сьогодні по праву можна пишатися.

     Після урочистого відкриття турніру та вшанування пам'яті Олега Олексенка на поле вийшли спортсмени. У фінальному матчі за Кубок турніру змагалися команди «Мелітопольська черешня» та «Нововасилівська ОТГ».

   

 



След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021