Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Мелітопольському райуправлінню ГУ ДСНС у Запорізькій області презентували спецавтомобіль

     Спеціальний пожежний автомобіль на базі «IVECO» — пожежну драбину мелітопольські рятувальники отримали 30 липня. Техніку, яка була придбана у Німеччині за підтримки благодійної організації “Благодійний фонд “Об'єднання волонтерів Запоріжжя”, бійцям ДСНС презентували народний депутат України Сергій Мінько, Мелітопольський міський голова Іван Федоров і начальник Головного управління ДСНС України у Запорізькій області генерал-майор служби цивільного захисту Олексій Лепський.

     Сергій Мінько зазначив, що придбання пожежного спецавтомобілю — довгоочікувана подія не тільки для Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС у Запорізькій області, а й для мешканців всього об'єднаного Мелітопольського району.

      - Ми отримали цей автомобіль завдяки співпраці з Благодійним фондом “Об'єднання волонтерів Запоріжжя” та виконали колосальну роботу, щоб поповнити автопарк наших рятувальників. Впевнений, що ця техніка допоможе вам ще якісніше та оперативніше ліквідувати надзвичайні ситуації та працювати задля безпеки мешканців об'єднаного Мелітопольського району, - зауважив Сергій Анатолійович.

     Мелітопольський міський голова Іван Федоров наголосив: коли мова йде про безпеку людей, всі структури, незалежно від форм підпорядкування, мають працювати як єдиний механізм. Саме тому міська влада завжди готова оперативно реагувати на будь-які прохання бійців ДСНС:

      - Боротьба з надзвичайною ситуацією – справа не тільки гідна, а й не побоюсь цього слова - героїчна! Дякую вам за співпрацю і запевняю, що ви й надалі можете розраховувати на нашу всебічну підтримку!

     Начальник Головного управління ДСНС України у Запорізькій області генерал-майор служби цивільного захисту Олексій Лепський подякував керівництву міста за допомогу у зміцненні матеріально-технічної бази пожежно-рятувальних підрозділів та сказав, що таким чином представники влади й самі рятують життя.

      - Сьогодні у нас визначна подія — ми отримали ключі від спеціального пожежного автомобіля — це пожежна драбина, яка свого часу слугувала німецьким рятівникам, а тепер слугуватиме і нам. Сергію Анатолійовичу та Іване Сергійовичу, я хотів би висловити вам подяку не тільки від імені рятувальників Мелітополя, а й від усієї громади! Даруючи нам таку техніку, ви разом з нами рятуєте життя людей! Це не перша техніка, яку за вашим сприянням отримав Мелітопольський гарнізон, сподіваюсь і на подальшу співпрацю. Тепер у нас на одну технічну проблему менше, але я бажаю сухих рукавів бійцям Мелітопольського гарнізону, щоб вони тільки тренувались на цій машині, - сказав Олексій Миколайович.

     За словами начальника Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Дмитра Кучеркова, автодрабина на базі автомобіля IVECO FF150E більш маневрена та швидка у реагуванні. Вона дозволяє бійцям ДСНС виконувати задачі на висоті до 30 м, ліквідовувати пожежі у багатоповерхівках та евакуювати населення.

 
 

 

 


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021