Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Відбулось засідання виконкому
14 травня в виконавчому комітеті Мелітопольської міської ради відбулось засідання виконкому, члени виконкому розглянули всі одинадцять запланованих питань. По одному з основних питань про хід виконання плану робіт по благоустрою міста доповідав в.о. начальника УЖКХ Олег Д`яков. В своїй доповіді Олег Іванович звернув увагу на кожний пункт додатку до плану за підсумками роботи чотирьох місяців 2009 року.
 
1. Ремонт дорожнього покриття.
Грейдування ґрунтових вулиць міста виконується щоденно згідно з переліком доріг, які були зібрані квартальними приватного сектору та надані для виконання КП «Мелітопольський асфальтобетонний завод». На сьогоднішній день виконано грейдування 82 вулиць та провулків загальною площею 237 тис.м2, що складає 36 % від загальної кількості грунтових вулиць та провулків. Перед першотравневими святами розпочалися роботи з поточного ремонту доріг в центрі міста по вул. Кірова, просп. Б.Хмельницького, ділянки вулиць Піонерській та Героїв Сталінграда. У цьому році передбачено виділення коштів з обласного бюджету в обсязі 2 млн.грн. на ремонт магістральних доріг комунальної власності, які суміщаються з дорогами державного значення М 14 Одеса-Новоазовськ та М 26 Харків-Сімферополь, це дало можливість відкорегувати план робіт та направити кошти місцевого бюджету на ремонт інших найбільш аварійних вулиць міста.

2. Поточне утримання доріг.
Поточне утримання доріг включає в себе:
- зимове утримання вулиць виконується КП «МАБЗ», сюди входять роботи з прибирання снігу, посипки доріг соле-піщаною сумішшю, чергування бригад та інше,
- прибирання вулиць, тротуарів, площ виконує КП «Чистота» в рамках затвердженої дислокації, крім цього виконуються роботи по прибиранню наносного піску, так за звітний період очищено та вивезено близько 1000 т піску з доріг центральних вулиць міста по просп. Б.Хмельницького, пл. Перемоги, Крупської, Фрунзе, Шмідта, Луначарського, 50-річчя Перемоги, Гризодубової, Кірова, Воїнів-інтернаціоналістів, Брів-ла-Гайард, Ломоносова, Казарцева, Леніна, Свердлова, К.Маркса, Дзержинського,
- розмітка доріг та утримання засобів дорожнього регулювання - виконується спеціалізованим підприємством ТОВ «Сільенергомонтаж», сюди входять роботи з щомісячного технічного обслуговування світлофорних об’єктів в кількості 37 одиниць та апаратури керування, а також встановлення та заміна дорожніх знаків,
- освітлення міста виконується роботи з поточного ремонту та технічного обслуговування мереж зовнішнього освітлення комунальним підприємством «Міськсвітло», дефіцит фінансування у цьому році не дає змоги виконувати роботи капітального характеру зі збільшення мереж освітлення, але за чотири місяці роботи підприємством відновлено лінії наріжного освітлення (без установки світильників) по вулицях Щорса, Чапаєва, Маяковського, 40-річчя Жовтня, Мініна, Пирогова, Луньова, встановлено 50 од. світильників та 7645 ламп.

3. Зелене господарство.
За звітний період ТОВ «Мелітопользеленстрой» знесено 35 аварійних дерев та виконано омолоджуючу обрізку 126 дерев, також виконано санітарну очистку від листви та сміття на зелених зонах братського кладовища по вул. Кірова, у скверах Афганцям, Костенка, «Етапи великого шляху», «Чорнобиль», «Межовий камінь», «Південний», у пам’ятника Леніну, а також по просп. Б.Хмельницького, вул. Крупської, вул. Казарцева, вул. Кірова, просп. 50-річчя Перемоги, бульв. 30-річчя Перемоги, загальною площею більше 30 тис. м2.

4. Санітарне очищення міста.
Великий обсяг робіт по санітарній очистці міста виконаний під час проведення місячнику благоустрою, були розроблені та виконані заходи, спрямовані на санітарне очищення міста на закріплених територіях та на територіях загального користування, по ліквідації несанкціонованих звалищ, впорядкування територій кладовищ, впорядкування смуг вздовж доріг, висаджування саджанців дерев чагарників, впорядкування територій парків, скверів, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення.
КП «Мелітополькомунтранс» своїми силами та за допомогою техніки підприємств виконані роботи по ліквідації несанкціонованих звалищ по вул. Лермонтова (лісосмуга), вул. Брів-ла-Гайард (за лікарняним містечком), вул. Комінтерна (біля дитячого садка №21), вул. Бадигіна, об’їздна дорога на Н.Мелітополі, вул. Тельмана (район гаражів), вул. Островського, вул. Польовій, вул. Дзержинського (перехрестя з просп. Б.Хмельницького), вул. Воровського, вул. Чайковського (залізничний парк), вул. Свердлова (напроти фінансового управління), вул. Воїнів-інтернаціоналістів, вул. Горького (біля школи №1 та школи №11), вул. Станіславського (біля буд. №17),вул. Річній, Молочній (район підстанції) та інші в загальному обсязі 1200 м3.

5. Утримання зливової каналізації та насосних станцій

З початку року КП «Ремстрой» відремонтовано 21 та очищено від піску та сміття 51 зливоприймальні колодязі, також виконуються періодичні роботи з обслуговування двох насосних станцій.

6-7. Поховання невідомих та безрідних та утримання цвинтарів.
Ці роботи виконуються за рахунок місцевого бюджету ритуальним підприємством ТОВ «Комунальник» по мірі виявлення померлих осіб. Фінансування робіт з утримання цвинтарів на 90 % витрачається на оплату наглядачів.

8. Розчищення водопропускних споруд.

За звітний період виконані роботи по розчистці балки Піщанській в районі мостів по 100м в обидві сторони по вулицях: Молодіжна, Ворошилова, Крупської, просп. Б.Хмельницького, об’їзної дороги на Новому Мелітополі.

9. Ремонт та утримання інших об’єктів благоустрою.
Згідно з планом робіт за звітний період виконані роботи по ремонту 4 автобусних зупинок по вул. Бєлякова, фарбування металевого огородження по просп. Б.Хмельницького та навколо братського кладовища по вул. Кірова, ремонт Дошки пошани та Дошки інформації по вул. Кірова, ремонт стел на в’їзди в місто, ремонт колонади та малих архітектурних форм на площі Перемоги, ремонт підпірних стін. На свята включається «Вічний вогонь» на братському кладовищі по вул. Кірова.




< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021