Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Засідання виконкому
Image

28 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради.

На засіданні були присутні десять членів виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. На порядок денний виносилося одинадцять питань: планові, житлові, архітектурні, МБТІ, комунальної власності, фінансові питання, соціального захисту, торговельної діяльності, транспортних перевезень, опікунської ради та інші. Всі питання були розглянуті й по кожному з них були прийняті відповідні рішення.

Про стан роботи з кадрами у виконавчому комітеті Мелітопольської міської ради у 2006 році доповіла начальник організаційного відділу Ольга Станчевська.

Так, загальна чисельність працівників виконавчого комітету становить 106, з них посадових осіб місцевого самоврядування – 87. Постійно проводиться робота по покращенню якісного складу посадових осіб місцевого самоврядування, залучення молоді до служби в органах місцевого самоврядування.

Разом з тим в кадровій роботі у виконавчому комітеті Мелітопольської міської відзначаються певні недоліки. Не належним чином ведеться робота з кадровим резервом, особовими справами посадових службовців місцевого самоврядування. У січні поточного року не проведена щорічна оцінка виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них обов’язків. Працівники, які перебувають у відпустках по догляду за дітьми, не подали декларації про доходи за 2005 рік.

Сектор по роботі з кадрами організаційного відділу виконкому не забезпечений системою “Картка” єдиної державної системи “Кадри”.

Виконавчий комітет Мелітопольської міської ради прийняв рішення щодо покращення роботи сектору по роботі з кадрами та з питань служби в органах місцевого самоврядування організаційного відділу. Начальник фінансового управління Алла Шахова вносила проект рішення “Про місцевий бюджет на 2007 рік”, який був підтриманий членами виконкому одноголосно.

Начальник відділу реформування, обліку та розподілу житла Володимир Івасенко вніс до складу житлових питань три не запланованих проекти рішень, один з них - “Про надання житлової площі”. Так, за рахунок коштів субвенцій Державного бюджету України було придбано однокімнатну квартиру учаснику бойових дій в Афганістані, ліквідатору Чорнобильської аварії І категорії, інваліду ІІ групи Заріцькій Людмилі Антонівні. Цей проект рішення був підтриманий всіма членами виконкому.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021