Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
23 жовтня – останній день Рамазану

Міськвиконком Мелітопольської міської ради проводить роботу спрямовану на розвиток взаємодії міськвиконкому з Національно-культурними громадськими об'єднаннями та релігійними громадами нашого міста.

Їм надається інформаційна, організаційно-методична допомога щодо виконання їх статутних завдань, проведення фестивалів національних культур, дольова участь у проведенні національними об'єднаннями загальноміських заходів і днів національних культур, національних свят, інформування населення, соціологічних досліджень з найбільш важливих питань життя м. Мелітополя.

Так, 23 жовтня – останній день Рамазану. Більше ніж 150 чоловік зібралося в ранці цього дня в Мелітопольському ДК імені Шевченко для завершення молебню присвяченому святу - Рамазан.

Були присутні на святі і представники Мелітопольської міської ради – міський голова Сичов Дмитро Вікторович і завідуюча сектором з питань релігії, міграції та національних меншин Козерятська Наталія Михайлівна. Вони привітали присутніх і відповіли на всі питання, які турбують цих людей. Між представниками мусульманської релігії та міської владою існують теплі стосунки та повне порозуміння.

Міська влада забезпечує стабільність громадсько-політичних міжнаціональних та міжконфесійних відносин у місті. Сприяє об'єднанню зусиль представників тієї чи іншої національності в місті для збереження та розвитку своєї етнічної, культурної, мовної самобутності та намагається розвивати патріотичні почуття до своєї країни. Проводиться значна робота з відродження та розвитку багатої історико-культурної спадщини народів різних етносів – для збереження мовної палітри, національних традицій і звичаїв, відновлення народних промислів, художнього ремесла, декоративно-ужиткових видів мистецтв. Намагається сприяти реалізації творчого потенціалу національної молоді в інтересах її становлення та самореалізації створенню умов для творчої діяльності в різних сферах суспільного життя. Відбувається постійне формування морально-правової культури та профілактики негативних явищ у національно-молодіжному середовищі.

Цього ж дня, 23 жовтня, в міському парку імені Горького одночасно відбувся загальноміський молебень всіх конфесій м. Мелітополя, який проводився в пам’ять про загиблих в роки Великої Вітчизняної війни та в ім’я процвітання нашого міста та його мешканців.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021