Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Оголошення переможців
Оголошення переможців  відкритого конкурсного відбору міні грантів проекту «Створення сприятливих умов для організації та функціонування ОСББ м. Мелітополя».





 19 жовтня 2010 року в конференц-залі офісного приміщення Асоціації «Власники житлових будинків Мелітополя» відбулось оголошення результатів конкурсу міні грантів проекту «Створення сприятливих умов для організації та функціонування ОСББ м. Мелітополя», що фінансується в рамках програми «Посилення впливу громадського суспільства» Міжнародним Фондом «Відродження». 

Учасників привітав секретар Мелітопольської міської ради Вальтер Сергій Георгійович, в своєму виступі він відзначив, що перемога громадської організації Асоціації «Власники житлових будинків Мелітополя» у конкурсі та отримання фінансування від Міжнародного фонду «Відродження» є ще одним важливим досягненням Асоціації «ВЖБМ» у роботі на шляху до громадянського суспільства та реальна можливість активізувати діяльність нашої громади, для того, щоб сприяти реформуванню житлово-комунального господарства міста. Реалізація саме цього гранту - це реальна можливість підтримати ініціативні групи та ОСББ. Проект «Створення сприятливих умов для організації та функціонування ОСББ м. Мелітополя» сприятиме розвитку ініціатив на початковому рівні та дозволить вирішити нагальні проблеми міста, та конкретного будинку-переможця конкурсу. Загалом, реалізація таких мікрогрантів надає найбільший зв'язок з пересічними громадянами та покращує їхній добробут. Саме завдяки ініціативам громадян, через реалізацію таких проектів, з’являється можливість ознайомитись з громадськими організаціями, дізнатись про їх роботу. В подальшому це створить сприятливі умови для реформування ЖКГ у місті Мелітополі шляхом створення ОСББ. 

Депутат Мелітопольської міської ради, голова конкурсної комісії Тарас Генов звернув увагу присутніх на те, що конкурсна комісія очікувала більш активної участі ОСББ в конкурсі. Участь у проекті «Створення сприятливих умов для організації та функціонування ОСББ м. Мелітополя», давало шанс ініціативним групам і громадським організаціям, не тільки мріяти про те, що хотілося б зробити, але й шанс – реалізувати задумане, втілити в життя.

Член конкурсної комісії Іщенко Василь Дмитрович відзначив у своєму виступі: «Не можна бути скептиком по життю, не вірити в те, що можна перемогти, подолати, досягти. Головне, повірити в себе, зламати консервативний стереотип мислення, що нічого змінити не можна, нічого від нас не залежить. Все залежить від нашої активної громадянської позиції. Сьогодні ми вітаємо переможців. Тих хто не говорить, а ділом доказує, що дорогу подолає тільки той, хто йде вперед».

На конкурс було подано 20 проектів як громадських організацій, так і ініціативних груп громадян. За підсумками роботи конкурсної комісії переможцями було обрано 7 проектів, які будуть реалізуватися у місті Мелітополі. Загальна вартість підтриманих проектів склала 70 тисяч гривень. Це стало можливим завдяки фінансовій підтримці Міжнародного Фонду «Відродження».


1. ОСББ «Альянс» -  «Благоустрій прибудинкової території для створення умов проживання дітей з малозабезпечених сімей»  - Підтримати за умови скорочення бюджету до 12 500 грн.

2. Ініціативна група
ОСББ «Оселя-38»  - «Благоустрій прибудинкової території з урахуванням потреб дітей інвалідів»  - Підтримати за умови скорочення бюджету до 12 500 грн.

3. Громадська організація  - «Юридичний клуб «Право»,  «Створення сприятливих організаційно – методичних умов для утворення і функціонування ОСББ» - Підтримати за умови скорочення бюджету до 10 000 грн.

4. ОК № 26 «Рассвет»  - «Поліпшення умов шляхом благоустрою території»  - Підтримати в повному обсязі 3 000 грн.

5. ОСББ «Дружний будинок»  - «Реконструкція системи освітлення сходових клітин будинку з використанням датчиків руху»  - Підтримати в повному обсязі 11 300 грн.

6. Ініціативна група ОСББ «Мрія»  - «Дитячі мрії повинні збуватись» комплексний підхід до благоустрою прибудинкових територій»-  Підтримати за умови об’єднання 2-х проектів 
ОСББ «Мрія» та скорочення бюджету до 12 500 грн.

7. Ініціативна група ОСББ «Мрія»  - «Дитячий майданчик ЗА благоустрій прибудинкових територій»  - Підтримати за умови об’єднання проектів ОСББ «Мрія» та скорочення бюджету до 12 500 грн.

8. Ініціативна група «Паспортизація будинків ОСББ для подальшої участі в програмах енергозбереження»  - Підтримати за умови скорочення бюджету до  8 200 грн.

Керівник проекту – Ірина Сінделі - т. (0619) 43-26-59, e-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Метою проекту «Створення сприятливих умов для організації та функціонування ОСББ м. Мелітополя», що здійснюється Асоціацією «Власники житлових будинків Мелітополя» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» є підтримка громадських ініціатив, спрямованих на створення сприятливих умов для організації та функціонування ОСББ м. Мелітополя.

Мета програми Посилення впливу громадянського суспільства Міжнародного фонду “Відродження” - сприяння розвитку системи захисту прав громадян як споживачів державних та комунальних послуг, посилення спроможності громадських організацій щодо вироблення політики та впливу на прийняття політичних рішень із суспільно важливих питань.


< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021