Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
«Музична школа – 2013»
 23-24 лютого 2013 року у місті Києві відбудеться V Всеукраїнський фестиваль дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Музична школа – 2013» за участю юних виконавців з усіх регіонів України (Положення про фестиваль додається).

Положення про Всеукраїнський фестиваль - конкурс дитячого і юнацького мистецтва «Музична школа» Щорічний Всеукраїнський фестиваль - конкурс дитячого і юнацького мистецтва «Музична школа» є мистецьким заходом, покликаним сприянню піднесення рівня і популяризації кращих зразків сучасного мистецтва, репрезентуванню його мільйонам шанувальників шляхом публічного виконання, засобами телебачення і радіо в Україні і за її межами. Засновником і організатором фестивалю - конкурсу є Асоціація діячів естрадного мистецтва України.
 
Мета Метою проведення фестивалю - конкурсу є сприяння подальшому розвитку дитячого і юнацького мистецтва, виявлення обдарованих талановитих виконавців і авторів жанрів, підсилення впливу професійного українського мистецтва у естетичному вихованні дітей і молоді.
Завдання Основним завданням фестивалю - конкурсу є культурологічна, інформаційна діяльність, виявлення нових талановитих виконавців і авторів у фестивальних жанрах.
Порядок проведення Фестиваль - конкурс проводиться щорічно у м. Києві, у третій декаді березня. У рамках фестивалю - конкурсу проводиться заключний гала - концерт переможців, майстрів мистецтв і художніх колективів, гостей Конкурсу. Для здійснення організаційної роботи, пов’язаної з організацією та проведенням фестивалю - конкурсу, створюється Організаційний комітет.
Учасники Для участі у фестивалі - конкурсі запрошуються дитячі і юнацькі творчі колективи і окремі виконавці (солісти) у жанрах: академічному, фольклорному і естрадному з усіх регіонів України і зарубіжжя. Для оцінки виступів учасників фестивалю - конкурсу створюється Журі, до складу якого входять провідні фахівці мистецтва, педагоги, продюсери, представники державних і громадських організацій, тощо. У часники фестивалю - конкурсу представляють у конкурсній програмі 2 концертні номери у жанрах: вокальному, хореографічному, інструментальному.
Фінансове забезпечення Фінансове забезпечення фестивалю - конкурсу здійснюється за рахунок асигнувань, передбачених у державному бюджеті України на відповідний рік, співзасновників, благодійних фондів, спонсорів, обов’язкових конкурсних внесків, інших джерел, не заборонених чинним законодавством.
Відзнаки Переможці у фестивалі - конкурсі нагороджуються дипломами лауреатів, призами Оргкомітету. Журі фестивалю - конкурсу може присудити кращому із лауреатів Гран - прі.
Інформаційне забезпечення Інформаційне забезпечення фестивалю - конкурсу здійснюють Національна радіокомпанія України, Державна ТРК «Всесвітня служба Українського телебачення і радіо» (показ на понад 100 країн світу), друковані ЗМІ.
 
До участі запрошуються талановиті співаки, танцюристи, інструменталісти, читці.
Інформаційне забезпечення фестивалю-конкурсу здійснюють Національна радіокомпанія України, Державна ТРК «Всесвітня служба Українського телебачення і радіо» (показ на понад 100 країн світу), друковані засоби масової інформації.

Заявки на участь у фестивалі приймаються до 22 лютого 2013 року
за адресою: вул. Хрещатик, 22, а/с В – 393, м. Київ - 1, Україна, 010001,
тел. (095 794-03-52), (050) 358-67-78,
e-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Директор-розпорядник Дехтяренко Леонід Федорович.
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021