Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
1 листопада – відбулася позачергова сесія Мелітопольської міської ради

Відкрив засідання міський голова Дмитро Сичов. На розгляд депутатам було винесено проект рішення „Про надання згоди на прийняття  до комунальної власності Мелітопольської міської ради котельні, насосної станції, інженерних мереж та житлових будинків по вулиці Павла Ловецького”.

Як  зазначив міський голова Дмитро Сичов: „Вирішення цього питання дуже важливе, тому що комунальні служби міста не можуть приступити до роботи і почати опалюваний сезон на вулиці П. Ловецького, а від цього страждають мешканці цієї вулиці. Тому немає сенсу затягувати вирішення цього питання”. Також міський голова зазначив, що під час свого візиту до нашого міста Голова обласної ради Нєфедов А.С. виразив підтримку міської влади, щодо вирішення цієї проблеми, а також виділенню коштів для рішення технічних проблем. Слід також звернути увагу на те, що комунальні служби міста, почали проводити заходи по усуненню неполадок заздалегідь. І увага місцевої влади вже неодноразово приділялася цій проблемі. Але остаточний результат безпосередньо залежить від рішення депутатської ради, на яку і було винесено розгляд даного проекта про передачу цього майна у властність громади міста.

Image

Мелітопольська міська рада вирішила:

1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності Мелітопольської міської ради котельні, насосної станції, інженерних мереж та житлових будинків, які розташовані в м. Мелітополі за адресами: вул.. П. Ловецького, 140, 142, 144, 148, 150, 152.

2. Ліквідатору Мелітопольського дочірнього підприємства „Жилсервіс” колективного підприємства по агропромисловому будівництву „Райагробуд” скласти відповідні акти приймання – передачі по кожному об’єкту та після підписання членами комісії надати їх Управлінню комунальною власність.

3. Управлінню комунальної власністю передати:

- житлові будинки, які розташовані в м. Мелітополі за адресами: вул. П. Ловецького, 140, 142, 144, 146, 148, 150, 152, та внутрішні інженерні мережі в господарське відання КП „Житлосервіс – авіа”;- насосну станцію по вул. П. Ловецького та зовнішні мережі водовідведення в господарське відання КП „Водоканал”;

- котельню по вул. П. Ловецького та зовнішні мережі теплопостачання передати в оренду Мелітопольському орендному підприємству теплових мереж.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань комунальної власності територіальної громади (Єременко В.М.).

За це рішення проголосувало більшість присутніх депутатів. Завдяки цьому рішенню всі комунальні служби міста, після юридичного оформлення всіх документів, зможуть приступити до опалюваного сезону в цьому районі.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021