Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
«Джерела» відзначили ювілей

Ювілейний концерт ансамблю «Джерела» зібрав майже повний зал шанувальників рідної культури.

21 квітня у палаці культури імені Тараса Шевченка відбувся ювілейний концерт народного художнього колективу України - ансамблю бандуристів «Джерела», присвячений видатній даті – 40-річчю з дня заснування.

Ювілярів зі святом привітала заступник міського голови Ірина Донець, яка подякувала мелітопольським митцям за професіоналізм та відзначила, що сьогодні так само свій ювілей святкує керівник та засновник колективу – Зінаїда Кривошей, яку було нагороджено Почесною грамотою Секретаря Мелітопольської міської ради.

- Цей колектив є не тільки візитною карткою нашого міста, це є прикраса всього південного сходу України, бо він є унікальним. Ваша творчість не дає нам забути, що ми справжні українці і ви є провідниками цього патріотизму в нашому місті, в нашій країни, - звернулася Ірина Донець к учасникам ансамблю, побажавши їм багатих років творчості та розквіту.

Всіх «джерельців» було відзначено грамотами та подяками.

За вагомий внесок у пропаганду та розвиток кобзарського мистецтва, творчі досягнення в галузі культури та з нагоди  відзначенні 40-річного ювілею колектив було нагороджено гамотою Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації.

Подяки від ОГА отримали учасники колектива: Наталія Постол, Наталія Кривошеєва, Анатолій Чубун, Микола Себестіянський, Григорій Оніськів, Катерина Черенеко, Юрій Фесенко, Володимир Кардашов, Дмитро Мазилкін.

Почесною грамотою виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за високий творчій професіоналізм, за творче ставлення до своєї справи, за особистий внесок у пропаганду та розвиток кобзарського мистецтва та з нагоди 40 – річного ювілею народного ансамблю бандуристів «Джерела» були нагороджені: Юлія Чилікіна, Карина Мироненко, Олена Гетьманська, Олег Табанько, Артур Морміль, Олеся Петренко, Віктор Гарагуля, Юлія Стус, Вікторія Загорко.

Зі сцени у виконанні ансамблю пролунали пісні: «Я Українець» на слова Анатолія Матвієнка, народні твори, найвідоміші пісні вітчизняних композиторів.  Глядачи зустрічали кожен номер народного ансамблю бурхливими оплесками.
 
З теплими словами привітання до ювілярів звернулася і колишня учасниця цього ансамблю, а сьогодні начальник відділу культури Мелітопольського міської ради Наталя Мелюк, яка так само виконала почесну місію – вручили Грамоти відділу культури з нагоди 40 – річного ювілею народного ансамблю бандуристів «Джерела».
< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021