Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Захід до міжнародного дня театру


  Серед слухачів "Університету третього віку" та членів клубу спілкування "Криничка" зануритися у прекрасний і чарівний світ театру виявилося дуже багато.

        До міжнародного дня театру під керівництвом завідувача відділення соціально-побутової адаптації Бойко Христини Вікторівни було організовано інсценювання середньовічної японської притчі "Жадібна господарка", у якій брали участь талановиті слухачі "Університету третього віку": у ролі господарки - Бахмач Ганна Олександрівна, у ролі господаря - Шевченко Таїса Андріївна, у рола подорожнього - Баталова Мадлена Василівна.

       Актори донесли до присутніх у залі сенс сценки: "У житті потрібно творити тільки добро, а жадібність - це зло". Члени клубу "Криничка" та слухачі "Університету третього віку" були у захваті від вистави. Оплески акторам лунали і лунали. Так через соціокультурну адаптацію до самореалізації творчих здібностей осіб похилого віку - один крок.

 


      Також цього дня в "Університеті третього віку" відбулася зустріч з бібліотеркарем Центральної міської бібліотеки ім. М. Лермонтова, викладачем дисципліни "Історія літератури" Нощенко Тетяной Анатоліївной. Викладач дисципліни влаштувала лекцію з чудовою презентацією "Незвичайні подорожі", присвячену творчості Фаїни Раневської, великої актриси, яка залишила після себе велику збірку афоризмів та фільмів. Вона зіграла близько 50 ролей у театрі, знялась у 25 кінофільмах, отримала звання народної артистки. Але в особистому житті їй не так щастило: вона не стала ані дружиною, ані матір'ю - всі сили і час забирав у неї театр...

      Особливо потішили гостей заходу крилаті фрази Раневської, які ми і сьогодні часто повторюємо. Наприклад, такі, як "Муля, не нервуй мене!", "Спогади - багатства старості", "Склероз не можна вилікувати, його можна забути", "Життя - велика прогулянка перед вічним сном" цілком відповідають сьогоденню.

     Фаїна Раневська - кумир багатьох слухачів "Університету третього віку" та відвідувачів клубу спілкування "Криничка". Завдяки бібліотекарю Нощенко Тетяні Анатоліївні спогади про чудову жінку та велику актрису дарували приємні емоції особа похилого віку.

 

 


 
 
 

 За більш детальною інформацією звертатися до працівників відділення за тел. 47-71-38.

 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021