Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Прийом слухачів до НАДУ

Національна академія державного управління при Президентові України (далі - Національна академія) розпочинає прийом слухачів на навчання за спеціальностями галузі знань «Державне управління» до трьох навчально-наукових інститутів: Інституту державної служби та місцевого самоврядування, Інституту «Вища школа державного управління»”, Інституту вищих керівних кадрів, а також до її регіональних інститутів державного управління в містах Дніпропетровськ, Львів, Одеса та Харків.

У сучасних умовах реалізації стратегії державно-управлінських реформ в Україні набуває особливого значення підготовка високопрофесійних, ініціативних, відповідальних кадрів, здатних осучаснити діяльність органів державної влади та органів місцевого самоврядування, компетентно і відповідально виконувати управлінські функції, впроваджувати новітні соціальні технології та європейські стандарти адміністрування.

У Національній академії практико-орієнтоване навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування здійснюється за напрямами управлінської діяльності у сфері охорони здоров’я, освіти, публічної політики і управління, регіонального управління, місцевого самоврядування, національної безпеки, парламентаризму та парламентської діяльності, електронного урядування за всіма формами навчання (денною, вечірньою, заочною, заочно-дистанційною). Освітньо-професійна програма з державного управління є четвертою акредитованою програмою у цій сфері в Європі.

Підготовка фахівців сфери публічного управління здійснюється за новою освітньо-професійною програмою підготовки магістрів публічного адміністрування, яка розроблена Національною академією спільно з Вищою школою управління та права (м. Берлін) з урахуванням кращих європейських практик. Особливістю навчання слухачів за спеціальністю «Публічне адміністрування» є те, що заняття проводяться українською та англійською мовами на денній формі навчання.

Навчання топ-менеджерів І-ІІІ категорії посад державних службовців здійснюється за магістерською програмою «Управління суспільним розвитком» на засадах Executive Programs,  що орієнтоване на розвиток сформованих лідерських якостей і навичок стратегічного управління.

Підготовка управлінських кадрів у регіональних інститутах державного управління здійснюється за окремими навчальними програмами та спрямована на надання освітніх послуг державним службовцям органів виконавчої влади і посадовим особам органів місцевого самоврядування відповідних регіонів України.

Прийом на навчання проводиться за умовами, визначеними Положенням про прийом слухачів до Національної академії, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2013 року № 255.

Прийом документів від вступників відбуватиметься з 01 квітня по 29 травня 2015 року - до Національної академії (м.Київ), з 01 квітня по 12 червня 2015 року — до її регіональних інститутів державного управління. Вступні екзамени будуть проходити: з 09 по 13 червня 2015 року - для вступників на спеціальність «Публічне адміністрування»; з 16 по 26 червня 2015 року на інші спеціальності.

Одночасно повідомляємо, що 04 квітня 2015 року в Національній академії відбудеться День відкритих дверей з 11-ї години за адресою: м.Київ, вул. Ежена Потьє, 20. Запрошуємо взяти участь усіх бажаючих.

Вичерпну інформацію з питань прийому на навчання до Національної академії можна отримати за тел.: (044) 455-69-01 та на офіційному сайті Національної академії  www.асаdеmу.gov.uа.


 

 

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021