Інформація
я маю право

Цілодобовий прийом звернень
Цілодобовий прийом звернень:
15-80
+380 (096) 447-22-00
+380 (619) 44-80-15
Стрічка наших новини на вашому сайтіRSS 2.0 Cтрічка новин

Мелітопольська міська рада
Адреса:

72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5

Телефон: +38 (0619) 44-01-62
Факс: +38 (0619) 42-00-66
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script

Виконавчий комітет
Мелітопольської міської ради
Адреса: 72312, Запорізька обл.
м. Мелітополь, вул. М.Грушевського, 5
Телефон: +38 (0619) 42-13-58
Факс: +38 (06192) 6-34-70
E-mail: Этот адрес e-mail защищен от спам-ботов. Чтобы увидеть его, у Вас должен быть включен Java-Script
Перспективи розвитку регіонів України: сучасна практика та Запорізький досвід

Міський голова міста Мелітополя Сичов Дмитро Вікторович взяв участь у форумі, який відбувся 06.11.2006 року в місті Запоріжжя.

В рамках проекту партнерства Канада - Україна «Регіональне врядування та розвиток» Запорізькою облдержадміністрацією та обласною радою було проведено регіональний форум «Перспективи розвитку регіонів України: сучасна практика та Запорізький досвід».

До участі у форумі було запрошено представників Міністерства економіки України, Закарпатської та Дніпропетровської обласних державних адміністрацій, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Запорізької області, представники районних та місцевих Робочих груп зі стратегічного планування.

В форумі також прийняли участь представники Посольства Канади в Україні, Канадського агентства з міжнародного розвитку, керівники проекту партнерства «Регіональне врядування та розвиток» з Канади та України та міжнародні експерти з Канади та Угорщини.

Форум був організований з метою розширення діалогу між центральними та місцевими органами влади з питань забезпечення економічного і соціального розвитку регіонів України, вивчення та обміну досвідом кращих практик використання сучасних підходів та інструментів регіонального врядування та розвитку. Учасники мали можливість ознайомитися з досвідом регіонального та місцевого врядування та розвитком Канади, України, зокрема Запорізької області, та обговорили актуальні питання з доповідачами з цих країн.

Голова даного форуму та куратор проекту партнерства Канада - Україна „Регіональне врядування та розвиток" від Запорізької облдержадміністрації Олександр Сін.

Висловлювали свої пропозиції щодо стратегічного планування розвитку Запорізької області Євген Карташов, міський голова м. Запоріжжя, Дмитро Сичов, міський голова м. Мелітополя, Олександр Бережной, перший заступник Запорізької обласної державної адміністрації, Ірина Лех, регіональний менеджер проекту партнерства Канада - Україна „Регіональне врядування та розвиток", Тібор Франк, провідний міжнародний експерт проекту партнерства Канада - Україна „Регіональне врядування та розвиток" та інші учасники регіонального форуму. Вели дискусію щодо державної підтримки регіонального розвитку Тетяна Кравець, начальник відділу середньострокового і довгострокового планування регіонального розвитку, Міністерства економіки України та Елла Слепян, начальник головного управління економіки Запорізької обласної державної адміністрації.

Підсумком даного форуму стало створення проекту плану стратегічного розвитку Запорізької області за участю регіонів.

< Пред.   След. >

                                                   Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.

Мелітопольська міська рада © 2005-2021